#CentreStage: SAM HUNT – Leave The Night On
Centre Stage , December 16, 2014, Unisi Radio

Unisi Radio Jogja: Centre Stage

1035x816-20140529-samhunt-x1800-1401385037

Get your boots on because we will have a little country for this week! Meet our ‘another breakthrough artist’ named Sam Hunt. He is an American singer-songwriter yang dulunya juga terkenal sebagai penulis lagu untuk beberapa musisi country ternama seperti Kenny Chesney, Billy Currington hingga Keith Urban. Tapi nih, ada satu hal yang nggak boleh kamu lewatin gitu aja nih intelektual muda soal cowok yang satu ini.

Dia nyiptain lagu iya, debut album juga udah rilis, dan ternyata nih yang bikin Sam Hunt ini makin kece adalah, he is a former college football player! Wah makin kece yaaa. Anyway, speaking of his debut album which just released this year, he has a debut single, Leave The Night On and the song has sold 809,000 copies in the US as of November 2014.

blogmedia-12157

On November 5, 2014, Montevallo debuted at number 1 on Billboard Top Country and number 3 on Billboard Top 200. Five days later, Hunt announced his first tour, Lipstick Graffiti. Tickets went on sale Friday, November 14. Within minutes, and in some cases, within seconds of going on sale, the tour sold out 15 of the markets.

Yuk kenalan lebih deket lagi sama #CentreStage kita minggu ini,

SAM HUNT – LEAVE THE NIGHT ON

[Teks: @mikeBSW]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + three =